ingegroeide nagel verbeteren

Nagel Kunst, Nagels, Nail Design, Manicuren, Mode, Hand

Een ingegroeide Schimmelnagels  is een pijnlijke aandoening en kan ondanks uw inspanningen terugkeren. Ongeveer vijftig procent van de mensen heeft wel eens een ingegroeide teennagel. Meer dan een op de tien mensen heeft beide.

Er is een verkeerde benaming, 'no pain no gain'. Deze zin gaat niet over hoe het wetenschappelijk is verkregen. Misbruik van deze uitdrukking heeft ertoe geleid dat mensen denken dat een ingegroeide teennagel pijn doet.

Ingegroeide teennagels worden meestal veroorzaakt door:

o Een verkeerd uitgelijnde nagel. Als de teen isekter of de nagel in één richting vouwt, kan deze draaien en terugslaan, waardoor een ingegroeide teennagel ontstaat.

o De huid zit te strak om de nagel. De teen is te strak en de huid rond de nagels wordt te strak om de huid uit te rekken en normaal gesproken leidt dit tot een hyperexieuze aandoening die 'ticaceous wroeging' wordt genoemd.

o A: Een duidelijke abnormale loopstijl. Een persoon loopt met een onnatuurlijke gang en het veroorzaakt de pijn.

o Schoenen die in de huid knijpen.

o Onjuiste nagelverzorging.

Als u een van de bovenstaande aandoeningen heeft, moet u het probleem goed behandelen. Het eerste dat u moet doen, is eventuele tape of overtollige vloeistof van het gebied verwijderen. Een chirurg kan dan de ingegroeide teennagel met een scalpel uitsnijden en de nagel eruit trekken.

Na het verwijderen van de nagel moet u ook een crème of een vloeistof aanbrengen om te voorkomen dat de huid weer opzwelt. Er zijn ook enkele actuele crèmes die u kunt aanbrengen om de huid vochtig te houden. U moet er ook voor zorgen dat u stevige schoenen draagt ​​en dat u ook uw voeten schoon houdt. Als u de voorzorgsmaatregelen niet neemt, krijgt u een ingegroeide teennagel die pijnlijk is en geïnfecteerd kan raken.

Nadat je jezelf een goede hoofdhuidmassage hebt gegeven (en alleen als het goed voelt), moet je ook alle dode huidcellen van het gebied verwijderen. Je kunt hiervoor een huidborstel gebruiken en ook wat massageolie. Als u de dode huid verwijdert, zorg er dan voor dat u deze vochtig houdt, zodat deze zijn natuurlijke zachte textuur kan behouden.

Er zijn verschillende manieren om een ​​ingegroeide teennagel te genezen. Een chirurg kan het genezen door een plaatselijke verdoving te injecteren. Je zult veel mensen opmerken die een ingegroeide teennagel willen genezen door die nagel met een naald te injecteren. Er is een mogelijk nadeel om dit te doen, omdat het behoorlijk riskant kan zijn. Een arts kan u mogelijk plaatselijke verdoving en pijnstillers aanbieden om het lopen gemakkelijker te maken. Het nadeel is dat het probleem mogelijk niet wordt verholpen.

Een andere remedie voor ingegroeide teennagels kan een weekje zijn voor de voeten in een heet badschuim. Dit zal niet alleen de teennagel helpen, maar ook de huid van de voeten verzachten. Je zult merken dat dit ook goed voelt. Zorg er daarna voor dat je de huid goed afdroogt. U kunt dan een smeermiddel op het gebied aanbrengen, omdat het een beetje gevoelig zal zijn.

De laatste optie die u misschien wilt overwegen, is het gebruik van een eenvoudig rietje. Je wilt gewoon het rietje voorzichtig door de teennagel duwen. Als je een beetje glad kunt worden, kan dat helpen om het gevaar te verkleinen dat het in het oog wordt gepakt. U wilt de huid in de teennagel niet beschadigen. Probeer zo voorzichtig mogelijk te zijn als het gaat om het doorduwen van het rietje. Het is misschien een beetje rommelig, maar het is een eenvoudige oplossing voor een probleem waarmee je te maken kunt krijgen.

Als je toevallig een ingegroeide teennagel oploopt, wil je misschien doorgaan en er vanaf komen. Een teennagel harsen is een goede optie. Als u echter voor deze optie kiest, kan het zijn dat uw teennagel een paar weken niet teruggroeit.

Ons advies is dat u de teennagel zo kort mogelijk houdt bij het gebruik van een van deze oplossingen. Probeer de teennagel klein te houden en cosmeticawinkels hebben de neiging om nagellakmonsters aan te bieden die van invloed zijn op uw keuze. Geweldige manieren om aan de veilige kant te blijven. Probeer uit de actieve gebieden te blijven waarvan u weet dat u te hard over uw tenen kunt wrijven. Als je weet dat je je benen kruist, ontstopt antibacterieel de poriën. Als je je vrienden en reisgenoot ontmoet, zal Rose je laten weten hoe ruw je teennagels zijn, ze zal merken dat de grote teen begint te groeien. Ze is vriendelijk om het op te merken en mag het vermelden.

Omdat we proberen de lengte van de teennagel te verlengen, kun je het beste een teennagelconditioner aanbrengen op de teen, waardoor deze zachter wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.