hoe verwijder je een tattoo

Een van de fouten die ik heb gezien in tatoeage- en piercingsalons is het gebruik van kokend water voor tatoeage/piercing als er geen water is. Er wordt vaak beweerd dat als een tatoeage/piercing wordt gezet in een salon met een E.V.A. (estheticus) er een infectierisico is vanwege de instrumenten en apparatuur. Als het enige instrument een waterflesje is, is het nutteloos omdat het de tatoeage/piercings niet uit het flesje kan krijgen. Jij en ik kunnen het weten – het is de reden waarom ik mijn waterloze tattoo kit heb uitgevonden!

In plaats daarvan moet je op zoek naar een betrouwbare en vertrouwde tatoeage/piercing kit. In de meeste tatoeage shops zal de tatoeëerder de kit gewoon in de doos laten zitten, tenzij er een watercontainer bij zit. Als er geen watercontainer is, raadt de FDA je aan om de kit eerst nat te maken met water en zeep om er zeker van te zijn dat hij meteen schoon wordt.

Ik weet het – het klinkt verschrikkelijk, maar je weet waar ik het over heb. En, ga zelf maar na – er zijn zoveel artikelen over tatoeage veiligheid die je kunt lezen of onderzoeken die je zullen helpen je tatoeage te behouden.

Als je het volgende onderwerp onderzoekt, zul je verschillende manieren zien om voor je tattoo te zorgen:

– Infectie:

De huid is het oudste en meest natuurlijke orgaan van het menselijk lichaam. Iedereen heeft een natuurlijk immuunsysteem dat infecties bestrijdt. Het probleem is een verzwakt immuunsysteem als gevolg van vele stressfactoren in het leven. School, werk, overleven van de soort, infectie door een beet of door een overdraagbare ziekte, en verschillende andere factoren verzwakken het immuunsysteem en laten een infectie toe.

Uw tatoeage is het sterkste immuunsysteem waarmee u wordt geboren. Het vecht voortdurend tegen infecties, waar het niet van houdt. Als het per toeval toch een infectie oploopt, kan deze worden behandeld door antibiotica te nemen, de infectie te genezen in een genezingsproces dat erytheem wordt genoemd, en topische antibiotica voor te schrijven.

Het eten van een voedzaam dieet helpt het immuunsysteem sterk te zijn, infecties te bestrijden en te voorkomen dat infecties zich uitbreiden. Gezonde mensen hebben ook de neiging om een gezond uitziende huid te hebben. Een gezond uitziende huid is een teken van een gezond lichaam.

– Ziekten:

Schimmel is een ziekte die het immuunsysteem aantast en in zekere mate ook de huid. Mensen met een sterk immuunsysteem zijn niet zo vatbaar voor schimmelinfecties. Een sterk immuunsysteem betekent dat het lichaam in staat is infecties en ziekten die een ernstige bedreiging vormen af te weren.

Er zijn geneesmiddelen die kunnen worden genomen om infecties en ziekten te bestrijden, maar deze moeten door de persoon worden genomen voordat een tatoeage wordt verwijderd. Als je ze eerder inneemt, heeft het lichaam de voorraad al verbruikt. Als de tatoeage eenmaal weg is, hoeft de persoon de medicijnen niet meer te nemen.

Hoe een tatoeage te verwijderen

Zorg ervoor dat de persoon een allergie test uitvoert voordat hij een procedure ondergaat.

De allergie test zal u vertellen of de technicus die de tatoeage verwijdering uitvoert allergische reacties heeft gehad. Het kan apparatuur of chemicaliën zijn.

Het is belangrijk om van de allergietest op de hoogte te zijn omdat sommige mensen allergisch zijn voor formaldehyde, dat in veel cosmetische apparatuur zit.

– Kies een technicus die een uitstekende reputatie heeft- Vermijd technicus die naalden gebruikt, waardoor tatoeage op de huid nodig is. naalden kunnen tatoeage op de huid veroorzaken- Zorg ervoor dat de technicus een vergunning heeft om te praktiseren.- Stel de vraag, hoe zijn ze gecertificeerd?- 62 tijdens het examen zou voldoende moeten zijn.- Zal mijn medische geschiedenis worden onthuld als ik een vergunning heb?

Zorg ervoor dat de technicus een vergunning heeft om zijn beroep uit te oefenen.

Hij moet een certificaat kunnen overleggen waaruit blijkt of hij al dan niet een vergunning heeft.

Netheid

lavendelzeep &CE, alcohol, ontharingscrèmes&Xylene.

Na de procedure

Vermijd blootstelling aan zonlicht. Zonlicht beschadigt de huid.

Vermijd lichaamsbeweging, beweging, allergenen en zonnebrand.

De behandeling mag niet gepaard gaan met lotions of crèmes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.