Hoe krijg je de look van je kapsel

Bruid Krijgt Haar Haar Gedaan

Naar een kapper gaan als je net uit de kapsalon komt voor een knipbeurt en geen idee hebt hoe lang of kort je kapsel zou zijn. Dat was de eerste beslissing die ik nam toen ik mijn haar liet knippen.

Heb je gemerkt hoeveel beslissingen je neemt als je je haar voor het eerst in model brengt? En hoeveel rekwisieten je gebruikt voor de knipbeurt? Uit mijn jarenlange kapperservaring heb ik geleerd dat ik deze oordelen gebruik op de klant. Een goed voorbeeld is dat ik meestal twee scharen gebruik voor een knipbeurt. En ik zet ze altijd even lang uit elkaar.

Het maakt niet uit hoe je in het leven staat, het gebruik van rekwisieten geeft een minder formeel gevoel van je kapsel en stelt de klant in staat zich wat meer op zijn gemak te voelen. Wees alleen voorzichtig met contact met de ogen van de klant. Hou het subtiel. Maar soms, worden deze rekwisieten ook een beetje te stringent. Het zien van een Trstranden handtas, of een hoed zal de ogen van je klant nog meer verkleinen.

Terwijl ik buiten was met de klant, positioneerde ik mezelf in de buurt van de waterlijn. Zo kan ik me snel verplaatsen tussen de kleedkamers. Voor het raam staan helpt altijd. Ik heb geleerd dat er meer tijd wordt genomen, wat je veel tijd kan besparen bij een knipbeurt. De buitenkant van de salon wordt heel snel moe. Ik heb aantekeningen gemaakt over de haarstylinggewoonten van mijn klanten en mijn vrienden voor spelletjes als ze naar de tandarts van hun kinderen gaan.

Een eenvoudige kapperszaak zal u onbeperkt ideeën geven over wat u kunt doen.urate belachelijk. ontmoetingsplaats compleet met zonnebankstation, zithoek, overdekte bar, pashokje, enTV voor een goede show. U beslist welk soort aan uw behoeften zal voldoen. De klant krijgt de stijl in uw meubilair. Uw klanten zullen genieten van het gevoel van privacy terwijl ze rustig en in een comfortabele omgeving blijven. Wat dacht u van eenTraint de baas! Wij onthullen onze ideeën, en trainen u hoe u de look van de barbershop krijgt.

Wanneer je op zoek bent naar een barbershop, moet je er zeker van zijn dat ze schoon en goed onderhouden zijn. Ik volg mijn klanten altijd op met een fooi natuurlijk. Probeer je barbershop uit en zie waar je imago deze week staat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.