Algemene Aannemers

Aannemer Den Haag

 

Een algemeen aannemer is het hoofd van elk bouwbedrijf. Hij verkrijgt zijn positie door een vergunning te hebben of gekwalificeerd te zijn in zijn vak en een verzekeringscertificaat te hebben. Indien er een bestaand bedrijf is, wordt de persoon aan het hoofd van het bedrijf de algemene aannemer.

Een algemeen aannemer is belast met de verantwoordelijkheden van het bedrijf. Hij beslist hoe de werken moeten worden uitgevoerd. Het contract tussen de aannemer en de toekomstige opdrachtgever wordt opgesteld. Het is meestal de huiseigenaar of de huurder die aan de stoel trekt.

Algemene aannemers zijn vaak verantwoording verschuldigd aan gerechtelijke instanties en in gevallen waarin een klus te groot is, moeten zij architecten en aannemers raadplegen. Algemene aannemers houden zich bezig met aspecten die buiten het bereik van de eigenaar van het gebouw liggen. Zij omvatten die gebieden waar mensen zullen werken tijdens de bouw. Dit omvat gebieden zoals elektrische installaties, loodgieterswerk, het leggen van hardhouten vloeren en ga zo maar door.

Een algemene aannemer is verantwoordelijk voor de aankoop van materialen voor de bouw. Als er materiaal nodig is, zoals kolommen, moet er in het contract een bepaald bedrag worden betaald. De algemene aannemer zal in deze situatie niet verantwoordelijk zijn voor de aankoop van enig materiaal. Zodra het contract is ondertekend, dient de algemene aannemer een definitieve offerte uit te brengen, die bestaat uit een gedetailleerde prijsopgave voor alle geleverde diensten. Zodra de huiseigenaar of de persoon die van plan is om een algemene aannemer in te huren het bouwbudget heeft onthuld, is de aannemer verplicht om een schatting voor het contract in te dienen.

Algemene aannemers zijn ook verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat het gebouw in goede orde blijft. Hun voornaamste verantwoordelijkheid is ervoor te zorgen dat de bouwplaats schoon en georganiseerd blijft. De algemene aannemers zullen worden belast met precieze taken, die gewoonlijk inhouden dat zij ervoor moeten zorgen dat brandveiligheid en nooduitgangen worden geïnstalleerd.

De meeste algemene aannemers zullen een superieure selectie van onderaannemers hebben om voor hen te werken. Degenen die worden ingehuurd zijn meestal afhankelijk van de suggesties van de aannemer over hoe het werk gedaan te krijgen. Deze onderaannemers krijgen de opdracht om de vastgestelde procedures uit te voeren en te volgen.

Algemene aannemers zullen vaak materialen en arbeidskrachten leveren, maar in sommige gevallen zal de eigenaar met deze taken worden belast. Aannemers selecteren gewoonlijk eerst de materialen, en plannen de volledige hoofdlijst die de specificaties van het gebouw zal omvatten. Onderaannemers krijgen dan weer hun specificaties om naar behoefte artikelen te laten leveren. Zodra de levering van materialen naar tevredenheid is geregeld, is de volgende stap verlichting, loodgieterswerk en toegang tot de bouwplaats.

Men kan de hulp inroepen van onderaannemers in de industriële, commerciële en residentiële bouw. Zij zijn in feite geen werknemers van de algemene aannemer. De taak zal aan hen worden overgelaten voor kwaliteitscontroles en controles van referenties. Soms, wanneer er bepaalde problemen zijn met de specificaties, zal de aannemer verantwoordelijk zijn om de nodige wijzigingen aan te brengen. Dit gebeurt wanneer er persoonlijke noodgevallen of tegenslagen zijn die van invloed kunnen zijn op de taken die moeten worden voltooid.

De State Contractors Board en het Better Business Bureau zijn goede plaatsen om klachten te vinden. De keuze van de aannemer is even belangrijk als de keuze van de onderaannemers, aangezien deze laatste de kwaliteit van het gebouw zullen bepalen. De keuze van de aannemer moet eerlijk en recht door zee zijn, zodat de klant niet “…voor de gek gehouden wordt”. Dit wordt structurele inspectie genoemd.

General Building Contractors of America ( GBCA) is de belangrijkste handelsvereniging van de aannemers in de staat New Jersey. Dit is een erkende aannemer-bouwer die zich toelegt op het leveren van de kwaliteit en de service die de klanten verlangen.

 

Lees:

Badkamer renovatie Den Haag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.