How to Get a Great Tan

kapper past een haarmasker toe op de vrouw in de schoonheidssalon. botox en keratine haar rechttrekken procedure - keratine stockfoto's en -beelden

Als je nog nooit van keratine hebt gehoord, zul je dat snel doen. Het wordt binnenkort een van de belangrijkste ingrediënten om naar te zoeken in een haarproduct.

Keratine is een eiwit dat voorkomt in onze huid, tanden en nagels. Het helpt om deze delen van ons lichaam sterk te houden. Er zijn veel mensen die keratine op hun nagels hebben. Het is echter moeilijker om keratine uit andere delen van ons lichaam te extraheren.

Er zijn twee soorten keratine. De ene zit in ons haar en de andere in onze huid. Ons haar en onze huid bestaan ​​uit hetzelfde type eiwit. De keratine die in ons haar wordt aangetroffen, verschilt echter van de keratine die in onze huid wordt aangetroffen. Dit is de reden waarom shampoo en conditioner voor het haar je niet zullen helpen. Er zijn speciale shampoos en conditioners voor het haar die je zullen helpen.

Keratine komt ook voor in onze huid. Als u een beschadigde huid heeft, kan dit komen door het gebruik van een lotion die niet puur en natuurlijk is. Zorg ervoor dat de lotion en eventuele haarproducten die je gebruikt volledig puur en natuurlijk zijn.

Het is vaak onmogelijk om een ​​lotion te vinden die 100% puur en natuurlijk is. De meeste zijn gemaakt met keratine. Keratine is een vorm van eiwit. Er is nog een ander eiwit dat collageen wordt genoemd. Het verschil tussen keratine en collageen zit in de grootte van de ketens. Collageen heeft grotere ketens en keratine heeft kleinere ketens. Keratine is duurzamer en beter voor je haar.

Als je een lotion vindt waar vitamine E in zit, is dat beter voor je haar. Als het aloë vera bevat, is het ook goed voor je huid. Hoe dan ook, u moet weten dat vitamine E het hoofdbestanddeel is van huidverzorgingsproducten en schoonheidsproducten.

Je moet ook op zoek gaan naar producten die het beste bij je huid passen. U moet weten dat vitamine E uw huid helpt tegen veroudering. Bovendien maakt vitamine E je huid gezond. Als je producten gebruikt waar vitamine E in zit, wordt je huid egaal.

Als u een droge huid heeft, kan dit komen doordat u niet genoeg vocht binnenkrijgt. U dient dagelijks voldoende te drinken. Als u op vakantie bent, moet u meer water drinken.

Je moet minder zout eten. Zout zorgt ervoor dat je huid droog wordt. Je moet proberen zoveel mogelijk uit eten te halen en toch een goed lichaam en een goede huid te hebben.

Als je de vlekken op je huid wilt verwijderen, gebruik dan een goede zelfbruiner. De beste zelfbruiners vind je op internet. Je kunt een goede vinden door Google "beste zelfbruiner" te zeggen en de resultaten te lezen.

Het belangrijkste is dat u moet proberen zoveel mogelijk van uw blootstelling aan de zon te krijgen. Als u uit de zon blijft, wordt u veel gemakkelijker bruin. Zorg er ook voor dat je zonnebrandcrème gebruikt. Zelfs als het niet zonnig is, moet je ervoor zorgen dat je zonnebrandcrème gebruikt, omdat je huidkanker kunt krijgen en het je veel geld zal kosten.

Over het algemeen zijn er vijf eenvoudige dingen die u kunt doen om een ​​mooie kleur te krijgen. U zou dagelijks een bad moeten kunnen nemen, als u dat niet doet, douche dan om de andere dag. Je moet scrubben en een douche nemen. Je moet een goede zonnebrandcrème gebruiken. Je moet minstens acht glazen water per dag drinken en niet te vergeten je lippen en handen zijn ook een deel van het lichaam waar je goed voor moet zorgen. Dit zijn de eenvoudige dingen die u kunt doen om veilig en mooi bruin te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.