Hoe word je een kabinet werker?

Rubber base gellak

 

 

 

 

Bepaalde elementen zijn van essentieel belang om goede meubelen te maken die in serie worden geproduceerd. Zo moet de stootplaat schokken kunnen opvangen en moet hij zo worden opgehangen dat hij niet kan worden beschadigd door de wind die door de werkplaats kan waaien.

Een ander element dat essentieel is voor de meubelmakerij is de kast. Een kast is gemaakt van hout, en is gebouwd met openingen in de zijkant. De kast wordt gevuld met boeken, die daar worden geplaatst om te dienen als opslagplaats voor de afgewerkte producten. De plaats en de grootte van de kast hangen af van het soort meubel dat wordt gemaakt. Kleine meubels kunnen in een kast worden opgeborgen; het komt echter zelden voor dat meubels in een kist worden opgeborgen. Bij het maken van een kast construeert een timmerman gewoonlijk de zijkant met een effen houtsoort. De dikte van de zijkanten is bijna onzichtbaar vanuit het gezichtspunt van het bovenblad. De afmeting van de kast is slechts één hoog bij twee breed.

De kasten die aan de schrijnwerker worden geleverd voor installatie vereisen het meten van de kasten die naast elkaar in een rij moeten worden geïnstalleerd. Deze meting wordt gegeven in duim en voet. Bijvoorbeeld, de lengte van het kabinet in voeten is 18 duim. De diepte van het kabinet is slechts 4 duim, en de hoogte van het kabinet is 1¾ duim. Er zijn verschillende soorten kasten. Sommigen worden gemaakt van zware materialen, zoals triplex, terwijl anderen van minder dure materialen, zoals behandeld laurier worden gemaakt. De types van kabinetten die beschikbaar zijn zijn of Commercieel, die voor bureaus worden gebruikt, of woon, die forwives huisbinnenland kunnen worden gebruikt.

Een cursus kabinet maken zal de juiste methodes leren om het kabinet te construeren. De methode impliceert het gebruik van spijkers, hout, acryl of behandelde laurier, om de kabinettenboven- en onderkant vast te maken. Voor de acryl kasten worden de spijkers geleverd door de fabrikant. De behandelde laurierkasten worden hersteld door een timmerman nadat de kasten zijn voltooid. Voor de handelskasten worden de nagels door de timmerman gespijkerd. De schroeven zijn goud gecontracteerd om de kasten permanent op hun plaats te houden.

Sommige mensen denken dat het moeilijk is om kasten te leren bouwen, maar dat is niet het geval. Het is een gemakkelijke oefening, en een goed geïnformeerde timmerman is een waardevol lid van het bouwteam. Het gebruik van superieure timmergereedschappen zal het leren ook vergemakkelijken. Het gebruik van spijkers, behandeld hout, en rubber base gellak zal uw werk verbeteren en het uiterlijk van uw kasten. behandelingen zoals dammen, opbouw, en orthodontie worden ook gebruikt voor esthetiek. kasten zijn afgewerkt met een gelakte of houten afwerking. Soms worden kasten afgewerkt met voeringen, en soms worden ze afgewerkt met geglazuurde fronten.

Uw afgewerkte kasten zullen de innerlijke schoonheid van de kasten tonen. De afwerking zal een prachtige rustige uitstraling geven, en de kasten zullen een semi-glanzende afwerking hebben. kasten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals gegrond zwart of behandeld zwart, afhankelijk van het budget van de eigenaar. Sommige kasten zijn afgewerkt met toegepaste lak. behandeld zwart is een hout afwerking materiaal, dat wordt toegepast op de kasten net voordat ze zijn locust. Het heeft een eerder doffe glansafwerking. plankvoeten worden niet bij de profs geleverd. Deze voeten krijgen een gespoten afwerking.

De profs aan het werk.. Velen komen kijken naar de kasten net na de winkel, en in de winkel voor de winkel. Er is een show en verkoop aan het eind van het seizoen. Het is gedurende deze tijd dat de kasten bezocht worden door de aannemers. Deze jongens werken voor aannemers. De aannemers zijn altijd op zoek naar een finishing touch. Als je goed werk levert voor de aannemer, zal hij je de gunst teruggeven door je aan te bevelen bij de goede mensen die de winkel of het gebouw bezitten waar je woont.

Hoe word je een meubelmaker? Er zijn gratis workshops beschikbaar via community colleges en Sears, en ook via de plaatselijke hogescholen. Als je de tijd, het inzicht en het talent hebt, zijn er veel banen voor je. Je moet weten waar je moet zoeken, en hoe je bij het werk kunt komen. Maak er een doel van om wat praktijkervaring op te doen, en je kunt sneller dan je denkt een baan in het veld krijgen.

lees meer:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.