Hoe nagellak aanbrengen

Nagelstyliste Middelburg

 

Wat is nail art? Nagels zijn kunst op zich. Ze kunnen eenvoudig, rijk of briljant zijn. Ze kunnen de persoonlijkheid van de mens weerspiegelen – wedijverend met de modetrends en trends. Aangezien de nagel een vingerapparaat is, is het zeer belangrijk ervoor te zorgen dat de nagels er goed uitzien.

Eenvoudige nagelontwerpen zoals smileys, bloemen, kusjes of wat je maar wilt om je nagel iets speciaals te laten lijken.

Nagels aanbrengen:

Neem met een penseel beperkte delen van de nagels en breng een enkele laag kleur aan. Wacht tot dat deel droog is en breng dan een tweede laag kleur aan. Deze tweede laag geeft de nagel een speciale glinstering zoals glitter. Dit effect is goed voor dramatische gebeurtenissen of voor een avondje uit. Je kunt ook glitters op je tenen aanbrengen.

Hoe droog je een manicure:

Nadat de nagellak volledig droog is, neemt u een schaar en verwijdert u elk spoor van het penseel van de nagels.Knip de nagels recht af. Knip niet in de basislijn en werk er niet omheen. Laat de vrije rand van de nagel onaangeroerd en veilige lengte: ongeveer een halve inch.oesine- en acrylnagels kunnen voor meer precisie doormidden worden geknipt.

Gel nagels:

Het gebruik van gelnagels zorgt voor een elegante look. Aangezien deze flexibel zijn, bieden ze niet de nagelbescherming zoals acryl nagel monomeer dat doet. Maar dit is perfect voor evenementen zoals feesten, bruiloften, tenders en andere formele evenementen. Dep gel op je nagels en kijk hoe anderen je handen behandelen.

Hoe de gel aan te brengen:

Breng eerst één of twee lagen gel aan, afhankelijk van hoe dik je je nagels wilt hebben. Bedek de nagels volledig met een of twee lagen gel die sterk absorberend is; vergeet niet dat je hiervoor ook een beetje afwasmiddel kunt gebruiken. Laat uw salontechnicus weten of hij een sterkere gel kan gebruiken.

Zorg ervoor dat uw nagelstyliste begrijpt dat u een kleurtje wilt en voorzorgsmaatregelen neemt voordat u gel aanbrengt:

Houd uw handen op de dag van uw afspraak gehydrateerd en vraag de nageltechnicus om een heel dun laagje van een doorzichtige gel op basis van verharder aan te brengen op de nagels, de zijkanten van de vingers en de nagelriemen. Dit voorkomt dat uw gellak van kleur verandert en andere fratsen uithaalt op uw handen. Laat uw nagelstyliste op de dag van de manicure weten of u iets speciaals wilt aanbrengen. Vraag deze dag alles over uw technicus, inclusief welke producten ze hebben gebruikt, hoe lang ze al bij de salon werken en hun niveau van vaardigheid.

Let goed op op de dag van uw manicure en zorg ervoor dat uw technicus u herinnert aan alles wat u met hem besproken hebt of als u het gevoel hebt dat iets (zoals een afveegbeurt of massage) niet goed gedaan is.

Verwijder op de dag van uw pedicure alle sporen van nagellakremover en week uw voeten in een kom warm water met 1 tot 2 eetlepels citroensap, 1-2 kopjes Epsomzout en 1/4 kopje verse muntblaadjes. Laat uw voeten 20 tot 30 minuten weken.

Scrub in bad onder de nagels met een nagelborsteltje tot de druk van de huid van uw voeten is verdwenen. Dep uw voeten schoon en gebruik een droge stuiver als puimsteen. Gebruik de pennies om de huid uit te wrijven en dode huid te verwijderen.

Je hebt je teennagels schoongemaakt, maar je vond ze vies en gerimpeld. Week je voeten 5 minuten in een kom met zeepsop. Leg er tijdens het weken een geschilde appel met klokhuis in en laat 5 minuten staan. Schraap de binnenkant van de onderkant van je voeten.

Na het schrobben en wassen, plaats je de wig tussen je voeten. Neem een voetwig en steek deze in je badkuip. De stoom zal de poriën openen en uw voeten reinigen. Hoewel u de poriën niet in één keer volledig kunt sluiten, kunt u de poriën gelijkmatig en merkbaar sluiten door de natte wig van de tenen naar de binnenkant van de tenen te brengen.

Als u uw voeten vuil maakt en een voetwig in de emmer legt, zal de stoom de poriën in enkele seconden sluiten. Als u echter het bad hebt schoongemaakt en vochtige schoenen hebt en uw voeten wilt bevochtigen en uw tenen wilt kraken, moet u eerst de poriën sluiten door een voetwig te nemen en deze in het water te leggen, en vervolgens een warme handdoek te nemen en deze gedurende 10-15 seconden onder uw voeten te leggen.

AditieHome pedicureGeef jezelf een snelle pedicure door oude nagellak van je tenen te verwijderen en een laagje of twee nagelriemcrème af te nemen.

Een scrub van welk type dan ook zal niet alleen dode huidcellen verwijderen en uw teennagels een gezonde gloed geven, maar ook uw teennagels en teennagels onthullen. De scrub helpt schimmels te elimineren en dode huid te verwijderen.

Lees meer:

Wimperextensions Middelburg

Wenkbrauwen Middelburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.