Hoe LED-verlichting uw bedrijf kan helpen

Werkverlichting

 

Verdient de enorme investering in de verlichtingssector een speciale behandeling? Als u wilt weten hoe LED verlichtingsproducten uw bedrijf kunnen helpen, zult u geïnteresseerd zijn in het lezen van het volgende artikel.

Een aanzienlijke investering in de vervanging van een bestaand verlichtingssysteem door LED-verlichting is gerechtvaardigd wanneer van de verlichting wordt verwacht dat zij de volgende taken vervult:

U zult verbaasd zijn te constateren dat de kosten voor hetzelfde soort verlichting aanzienlijk zijn gedaald. Zelfs voor bepaalde toepassingen, zoals voor commerciële bewegwijzering (zichtbaarheid en aantrekkingskracht zijn van het grootste belang, en LED-werkverlichting is daarvoor een perfecte oplossing), zijn de kapitaaluitgaven voor het verlichtingssysteem redelijk in vergelijking met andere systemen. Naar schatting hoeft u alleen maar geld uit te geven aan een stroombron en een optische sensor, en u bent klaar om de verlichting te laten branden. Er zijn tegenwoordig verschillende oplossingen op de markt. Sommige zijn standalone en kunnen op elke verlichtingsarmatuur worden gemonteerd, terwijl andere bedoeld zijn om aan de muur te worden bevestigd, en worden aangeduid als “lamp”, “wandstang” of “highWall-way verlichting”. Om een parallel te trekken, zou u ook een boeker in een doos kunnen kopen, een printer met een LCD-aansluiting en een starterkit in de vorm van vijf high-tech gadgets voordat u klaar bent om uw bedrijf uit te oefenen. Het idee achter de piramide van opties is om te voorkomen dat werknemers overlijden door overmatige blootstelling aan gevaarlijke elektrische spanningen.

Nu gezegd is dat het voordeel van LED-verlichting is dat zij in aanmerking komt voor energie-efficiëntievoorschriften, zou men zich redelijkerwijs kunnen afvragen waarom helemaal geen LED-verlichting. Veel van de producten zijn te duur om door de strengere groepen te worden aanvaard, omdat niemand het wijdvertakte bedrijfsmodel dat tot de recessie heeft geleid, wil bederven. Toen de overstap voor het eerst met dienstplichtigen werd toegestaan, was de Industrialtorx een late acculader, terwijl hij voor maar liefst 40 dollar werd gefactureerd.

De LED-verlichtingssystemen hebben geleidelijk terrein gewonnen vanwege de vele voordelen; zij zijn echter heel anders dan eerdere pogingen, waardoor de vraag naar LED-verlichting is ontstaan. Een groot aantal degaussers schakelt over op LED’s voor de vervaardiging van verlichtingen; hun kosten zijn in vergelijking met de LED-verlichting veel lager. Deze eigenschap van de Light-Emitting Diode maakt ze ook geschikt voor de kantooromgeving; werknemers moeten zich op hun werk kunnen concentreren zonder te worden afgeleid (op het werk of thuis) door een storend beeldscherm.

De LED-verlichting heeft nieuwe horizonten geopend voor de verlichtingsindustrie, en biedt kantoorpersoneel, vooral ’s nachts, de ongewoon heldere verlichting die zij nodig hebben, om vermoeidheid of zelfs hoofdpijn te voorkomen. Tot dusver zijn de apparaten die ik u vandaag heb aanbevolen erin geslaagd de harten te winnen van de meeste mensen die veel om de kosten geven, kostenvermindering is voor velen een prioriteit, vooral in deze tijd waarin de samenleving haar budget inperkt.

Dezelfde kenmerken die de prachtige manifestatie van verlichtingsinnovatie zijn, zijn ook de bron van de enorme creatieve bloei die de LED-verlichting zal helpen beroemd te worden onder de mensen – zeer binnenkort zullen de toepassingen ervan zelfs onze dromen overtreffen!

Een uiterst duurzame lichtbron. Het rendement is het beste van alle verlichtingscomponenten. Hij kan meer dan honderd procent lichtopbrengst bereiken, maar zelfs zijn stroomverbruik is minder dan dat van twee curriculair gebruikte lichtbronnen.

Vervanging van zoveel lichtbronnen als nodig op hetzelfde moment. Deze toepassing maakt ook het gebruik van extra verlichtingsarmaturen overbodig (niet alleen gloeilampen, die veel duurder zijn).

Licht van hoge kwaliteit.Het licht dat door de diode wordt uitgestraald is in hoge mate gestabiliseerd en heeft een enorm langere levensduur, vergeleken met andere lichttoestellen. De ervaring is vergelijkbaar met de kleurweergave-index (CRI) van een standaard LCD-scherm – en een belangrijke eigenschap in drukke stedelijke gebieden zoals New York of Los Angeles (hoe groter het gebied, hoe meer verlichting moet worden geïnstalleerd), waar nuttig licht een eerste vereiste is en LED-lampen inderdaad de keuze zijn.

Goedkoper dan traditionele verlichtingscomponenten:

De LED-verlichting is minder duur en veel lager in kosten in vergelijking met TL-buizen en gloeilampen,. Vooral wanneer zij in lange reeksen wordt geïnstalleerd, zoals blijkt uit de casestudy van de heipalenmethode, is zij een eenheid (VHO) – minder duur dan twee lagen fluorescentiebuizen, of één gloeilamp, met deze eigenschap kan zij een heel gebouw verlichten. Nu, een ander voorbeeld van hoe de lichtbron wordt gedimd, een component genaamd “gloeidraad” wordt gemengd met gas om minder en zeer dicht bij dezelfde hoeveelheid licht uit te zenden als een gewone gloeilamp – dit heet “knipperen”.

Zoals u ziet is LED-verlichting een technologie die gebaseerd is op het energieconcept (geen gloeilampen, alleen transformatoren, warmte, eenvoudige warmte-evolutie – net als een bloem, net als zwaartekracht), dit is nu een zeer milieuvriendelijke apparatuur, die de behoefte aan zonnestraling vermindert en daardoor minder energie verbruikt. De technologie komt ook overeen met conventionele gloeilampen, veel gloeilampen die nu verkrijgbaar zijn, zijn erg duur.

Lees meer:

Verlengsnoeren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.