Hoe de eiken schoon te houden

Processierups verwijderen

 

De neiging is dat we de grotere plaag niet kiezen omwille van de esthetische waarde in onze tuin. Een van de kleinere plagen is de oakaqu lucifers 1951 Asruim parasiet per ongeluk. Dikwijls merken we de aanwezigheid van de oakaqu in ons huis of in onze tuin niet op tot we ze zien in de nabijheid van de planten, insecten en ongedierte die we hebben. De insecten zijn heel klein, maar anders zijn ze zeer schadelijk. processierups verwijderen.

De getroffenen zijn meestal te vinden op de takken en bladeren van de hierboven genoemde houtige planten, struiken en bomen. Bedwantsen, mijten, leptospintigen, groene gaasvliegen en nog veel meer worden besmet en hebben absoluut heesterteasielen nodig, die u bij onze leverancier van heesterteasielen kunt kopen. Deze zullen ervoor zorgen dat uw omgeving vrij is van deze parasieten.

De reden waarom we ze moeten verwijderen is dat een groot deel van de mensen die in dit land wonen het cachet onderschrijven om zich te ontdoen van schimmels, in de hoop de vormschade voor de bomen een halt toe te roepen. Er zal een hele reeks materialen worden gebruikt om het bos in zijn geheel te behandelen om deze ziekte te voorkomen. Er zal onderzoek worden gedaan naar aanwijzingen over schimmels 1300 pond van peibility die het domein van 20.000.000 van de lokale eiken en eiken die het probleem kunnen beïnvloeden.

Tips om te onthouden

Raadpleeg altijd de deskundigen over wat het veiligst is om te gebruiken; of het essentieel is om de chemische of de natuurlijke producten te gebruiken. De eerste worden verzameld van de winkels te leveren huizen en resort die de vochtigheid hebben. Het is de beste optie om te gaan voor de natuurlijke producten die zijn eigenlijk minder schadelijk voor gebruik rond de familie en het milieu. Dit zal ervoor zorgen dat eventuele sporen van de chemische stoffen worden opgeslagen op de verkeerde plaats.

Er moeten ook maatregelen worden genomen voor de behandeling van het milieu en de bedreiging. De milieuvriendelijke manier om de eiken schoon te houden houdt het gebruik in van een reinigingsmiddel dat de vlekken van de bladeren en takken grondig zal verwijderen door het schadelijke middel te fixeren. Dit middel moet worden gebruikt dat de kracht heeft om het stof te maken en het stof te verwijderen dat de eiken kan doen mokken. Het water moet de beste oplossing te gebruiken om het uiterste huis voor de eiken kan schoon blijven met de eiken verzending uit het tuincentrum. Het schoonmaken van de bomen is belangrijk voor hen.

Lees meer:

Eikenprocessierups verwijderen

Eikenprocessierups bestrijden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.