Het belang van een specialist

Pedicure Naaldwijk

 

Een beroep dat in Amerika in opkomst is, is dat van pedicure. Maar naarmate het begrip specialist begint te circuleren, is de term zeer verwarrend geworden. Ondanks het feit dat de meeste pedicures eigenlijk nagelverzorgingsspecialisten zijn, hebben sommigen van hen ook expertise in algemene chirurgie en dermatologie. Sommige schoenfabrikanten erkennen deze niche, en moedigen werknemers aan zich “pedicure” te noemen als het gaat om hun haarverzorging en cosmetische behandelingen.

Hoewel een professionele pedicure veel weg heeft van een arts, is hij niet gekwalificeerd of gereguleerd om behandelingen aan te bieden die specifiek gecertificeerd zijn voor dit specifieke beroep. Een volledig begrip van het werk van een pedicure is belangrijk voor consumenten als het gaat om het kiezen van een pedicure.

Kennis van de specifieke gereedschappen die bij het pedicureproces worden gebruikt, is ook noodzakelijk om tijd en geld te besparen. Elke klus in dit gespecialiseerde vakgebied zal zijn eigen unieke gereedschappen en technieken hebben. De nagels kunnen met verschillende methoden worden gereinigd en na een bepaalde tijd moet elk gereedschap volledig kunnen worden gereinigd. Zonder het juiste reinigingsgereedschap kan dit leiden tot een aantal ernstige infecties. Een bestaande of vorige klant kan een verse infectie bij zich hebben en van daaruit verspreidt de infectie zich naar de volgende machine. Sommige van deze infecties worden opgedaan bij elke persoon die de pedicuremachine gebruikt. Het is aan u om elk apparaat te kennen voordat het op u wordt gebruikt.

De voeten behoren tot de meest verwaarloosde delen van het lichaam. De huid hier is een van de meest gevoelige omdat ze gemakkelijk kapot gaat. De lijm die de machine gebruikt om aan de voeten van de klant te hechten, kan de klant beschadigen of doden als hij niet voorzichtig is. Omdat de voeten veel rondingen en hellingen hebben, weten meesterstylisten hoe elk van deze contouren moet worden behandeld om de voeten van de klant er gezond uit te laten zien.

Het hoofd is een ander deel van het lichaam waar de schoonheidsspecialiste met zorg mee om moet gaan. Het hoofd van de klant is een van de belangrijkste redenen waarom hij zal moeten uitkijken voor eventuele bloedingen of zwellingen die kunnen optreden. Zelfs de vorm van het hoofd van de cliënt kan worden behandeld, wat het gebruik van verschillende stokken of borstels vereist. Vanuit het oogpunt van de klant zijn dit allemaal uitwijkmogelijkheden, maar voor de stylist is het uiterst belangrijk om elk haar op het hoofd te krijgen.

Als het haar en het hoofd volledig behandeld zijn, gaat de schoonheidsspecialiste over tot de volgende stap, het behandelen van de nagels. Hier zullen ze polijstende bewegingen maken om ervoor te zorgen dat de nagels glad zijn. Ze kunnen kunstnagels, acryl en greens aanbrengen, of de vormen opvullen. De klant zal terugkeren naar de stoel voor een laatste blik.

Er zijn andere klanten die naar afspraken komen om acryl te krijgen. Zij brengen hun eigen nagelkit mee naar de salon. De styliste zal met hen bespreken hoe lang ze de gel op hun nagels moeten laten zitten, en of ze hun nagels eerder moeten vervangen. Sommige klanten kiezen ervoor om hun eigen acryl op hun nagels te laten aanbrengen na hun afspraak.

De voeten zijn een ander geconcentreerd gebied waar een professionele pedicure zich zal moeten bezighouden met het leveren van een dienst die gunstig is voor de klant. Knip uw teennagels aan het begin van de afspraak. Op die manier ziet de pedicure precies waar elke nagel moet worden geplaatst. Ze kunnen de teennagels ook vijlen als ze dat willen.

Als de teennagels geknipt, uitgehard en gevormd zijn, gaat de schoonheidsspecialiste over op de sandaal of pedicurekous. Ze plaatst de nagels achter het nagelbed, en plaatst de sok over de nagels. Dan verwijdert ze de rubberen stempel en brengt acryl, of gel, aan op de nagels. Ze wrijft de acryl onder elke nagel, en gebruikt een pincet om de nagel vorm te geven. De pincet is erg belangrijk omdat de professional zorgvuldig naar elke teen kijkt en eventuele scheurtjes markeert die op het punt staan te verschijnen. Het opnieuw in vorm brengen van de nagels moet echter voorzichtig gebeuren, want een klein knipje aan de uiteinden van de nagel kan een teensplintereffect veroorzaken. De volgende fase van de pedicure bestaat uit het verwijderen van de dode huid rond de nagels. Dit is waar de Exfoliating Peel wordt gebruikt. De professional gebruikt de Exfoliating Peel om de dode huid van de hielen en ballen van elke voet te verwijderen. Na de Exfoliating Peel brengt de pedicure een laagje handcrème of eventueel perslotion aan. Ze helpt haar klanten om de juiste voetcrème te vinden die geschikt is voor hun voeten. De meeste etnische kledingcentra bieden een selectie van voetcrèmes aan. Degene die geschikt is voor hun clientèle is degene die ze de klant moeten aanbieden wanneer de behoefte aan de pedicure zonder accent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.