De rol van een professionele kapper

Schoonheidsspecialist Schiedam

 

De rol van de schoonheidsspecialist, kan in sommige gevallen zeer stressvol zijn. Ze moeten meerdere keren per dag voor verschillende clientèle komen, en er is klant na klant, en niet te vergeten, al die telefoontjes waar rekening mee gehouden moet worden. Soms moeten ze zich voorbereiden op een klant wiens schema onregelmatig is. De gestylde haarstylist kan veel stress ervaren en geniet van de mogelijkheid om mensen bij hen thuis en in clubs en salons te kunnen helpen. Enkele van de meer regelmatige klanten zijn mensen met gebitsproblemen, die hun tanden willen laten bleken, die liever hun tanden laten polijsten, of die gewoon graag willen dat iemand hun nagels lakt en daarna hun schoenen uitdoet.

Zelfs als het werk heel eenvoudig lijkt, zijn er momenten waarop het voor de klant nadelig kan zijn, bijvoorbeeld als de stylist niet weet hoe hij prioriteiten moet stellen, begrijpen en implementeren Daarom kan een klant het gevoel krijgen dat de service tekortschiet, en zelfs bedrieglijk is. Daarom is het heel belangrijk dat de stylist zijn klanten een plezier doet door ervoor te zorgen dat ze met respect worden behandeld en het best mogelijke werk van hen verdienen.

Een voorbeeld hiervan is wanneer een klant klaagt dat zijn haar dun is, dat het opvalt en dat het hem veel zou kunnen kosten, hij zou ook kunnen klagen over zijn andere gebieden, waardoor hij het probleem waarschijnlijk zou doorverwijzen naar de haarcobins voor verwijderingsbehandelingen.

Het antwoord van de stylist zou zijn om de klant te vertellen dat hun haar meestal dun is omdat het een natuurlijke lichte eigenschap, en geen enkele hoeveelheid make-up in staat zou zijn om het te bedekken voor meer dan een paar minuten. Met dat gezegd, kan de stylist ook uitleggen dat het hebben van veel tijd te besteden aan het proberen om het probleem te verhullen is niet van plan om te helpen hun cliënt zich beter voelt en dat het hebben van een professionele laser ontharing behandeling zal de truc voor hen te doen.

Zelfs wanneer een klant niet bereid is om voor een professionele behandeling te betalen, kan hij er toch baat bij hebben om het te laten doen. Een goede professionele massage kan net datgene zijn waardoor hun vermoeide spieren losser worden en ze kunnen genieten van de ontspanning die dat met zich meebrengt. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat wanneer ze hun lichaam goed behandelen en genieten van een goede natuurlijke behandeling, ze ook veel plezier zullen ervaren, wat absoluut normaal is. Wie houdt er immers niet van om goed behandeld te worden?

Depressie komt vaker voor dan de meeste mensen beseffen, en ze zijn zich er niet van bewust dat ze depressief zijn omdat ze zichzelf wijsmaken dat ze gewoon de hele tijd depressief zijn. Als je je de hele tijd depressief voelt, moet je niet alleen gelaten worden in je leven; praat met iemand die je kan helpen. Je zult verbaasd zijn over hoeveel beter je je zult voelen na een behandeling, en je zult misschien zelfs gaan blozen omdat je je schaamt dat je niet vergeet je tanden te flossen of dat je een professionele acnebehandeling van een tandarts nodig hebt. Niemand voelt zich graag depressief, verlegen of verlegen, maar dat hoeft ook niet; dit zijn tekenen van een skater en skiër behoeften die meestal aan anderen in hun omgeving te zien zijn.

Als u denkt dat u een skiër bent, moet u zich afvragen of u zich klaarmaakt voor een “trick or treat”, en uzelf trakteren op een mooi paar krasspelden of contactlenzen voordat u gaat winkelen voor nieuwe spullen.

Lees meer:

Schoonheidssalon Schiedam

Pedicure Schiedam

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.