Bloemstukken

Powder brows Rotterdam

 

 

bloemen extraheren

U wilt bijvoorbeeld een bepaalde bloem met een hoog wattage, die diep rood is. U zou kunnen proberen rozen te passeren, die niet alleen een traditionele keuze zijn, maar ook een goed uitziende plant.

Enkele andere bloemen die je zou kunnen proberen zijn chrysanten, lelies, magnolia’s, seringen en madeliefjes.

middelgrote tot grote bloemen

Deze bloem wordt meestal gebruikt voor rouwarrangementen, dus ze is geschikt voor begrafenissen of een housewarming party. Omdat deze bloem in een groot formaat komt, kan ze geschikt zijn voor een gezin van vier. De bloem wordt echter ook gebruikt voor Kerstmis, Valentijnsdag, verjaardagen en andere gelegenheden.

Decoratieve bloemen

Deze worden gebruikt voor buiten decoraties rond een erf of een tuin. Deze bestaan meestal uit struiken, wijnstokken, en wat mos. Deze bloemen zijn altijd helder en blinkend.

Last but not least! Er zijn speciale bloemen, die u via onze site kunt bestellen. Als de hoofdbloem die u heeft uitgekozen niet precies is wat u wilt, kunt u altijd een speciale bloem toevoegen aan uw arrangement of een mix van verschillende bloemen bestellen.

Onderhoud van verse bloemen

Het onderhouden van een vers bloemstuk kan wat meer werk zijn, maar het is de moeite waard om het bloemstuk langer mooi te houden. Een goede manier om een vers bloemstuk te onderhouden is om oude verwelkte of afstervende bloemen af te snijden. Dit zorgt ervoor dat uw plant er fris blijft uitzien en voorkomt zaadvorming ofmic rot”, wat een schimmelziekte is.

Onderhoud van Gedroogde Bloemen

Het drogen van bloemen is niet zo eenvoudig als powder brows. Bloemen moeten worden geplukt voordat ze verwelken en in een paar uur opnieuw worden gehydrateerd. Dit is een langdurig proces.

1. Doe elke gedroogde bloem in zijn eigen gaaszakje.

2. Label de zakken met de datum.

3. Zet de bloemen in de koelkast, uit de buurt van de zon.

4. Controleer of de bloemen droog zijn.

5. Als een tot drie derde van de gedroogde bloemen droog is, haalt u de gedroogde bloemen uit de gaaszakken.

6. Neem de resterende gedroogde bloemen en rehydrateer ze in de verdunde hydroponische voedingsoplossing.

7. De oplossing zal binnen 2 weken tot 3 maanden klaar zijn voor gebruik.

Tips en waarschuwingen

*Als de bloemen erg verwelkt zijn, komen ze waarschijnlijk niet meer tot leven. Om dit te voorkomen: haal de bloemen uit direct zonlicht.

*Natte voeten zijn geen goed teken van verse bloemen. Dit wordt meestal veroorzaakt door oververhitting, hetzij door de zon, hetzij door een continue luchtstroom van een luchtbevochtiger.

*Controleer de bloemen om te zien of het watergehalte op peil is. Als het watergehalte laag is, zal de bloem uitdrogen.

*Bud blast is een veel voorkomende oorzaak van uitdroging. Dit kan worden voorkomen door de bloemknoppen voorzichtig af te knijpen voordat u ze in het boeket schikt.

*Verzwakking van de bloemen kan worden voorkomen door een elastiekje om de basis van de steel te doen of de stelen in een vaas met water te zetten.

* Om te voorkomen dat de bloemen verder uitdrogen, kunnen ze in een oude bak met water worden gezet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.