Ademcoach

Ademcoach

Ademcoach

betekent letterlijk hele ademhaling. Het is een pad naar vrijheid, genezing, balans en symmetrie. Alles wat je ruikt, alles wat je ziet, alles wat je droogt, is echt ademen.

transformaties komen vaak van de adem. transformaties komen aan de oppervlakte door veranderingen in stemming, gebeurtenis, omgeving, geloofssysteem, houding en letterlijk al het andere over ons.

Het stoppen van ademgewaarwordingen en gedachten is een oude techniek die de moeite waard is om aandacht aan te besteden.

ruime geest en lichaam

verbindingen met het universum als geheel, komen we tot rust en resp. innerlijk terwijl we ademen. Elke spanning en stress, wat er ook in het moment is, is gerelateerd aan de vitale kracht of adem. De vitale kracht of adem reist door kanalen die verband houden met de gewaarwordingen en gedachten van gewaarwordingen. Het is als een rivier die vanuit één punt stroomt en andere sensaties en omstandigheden met zich meebrengt.

Laat me een voorbeeld geven. Je zit in een restaurant te eten. Het eten is warm. Je voelt je hongerig. Je neemt een hap eten en je krijgt weer honger. Misschien moet je naar het toilet om nog een hapje te eten. Je mag zelfs ergens een hapje van de tafel pakken. Je moet op adem komen en jezelf stabiliseren. De rit terug is lang, dus je besluit te stoppen voor de avond. Tijdens het rijden overvalt het hongergevoel je weer. Je dobbert naar gas om je bestemming te bereiken. Je voelt niets anders dan golven rond het tankstation. Tenslotte ademt u de vervuilde lucht van het tankstation in. Je voelde je opgelucht en verfrist. Je hebt geen honger meer.

Hetzelfde fenomeen doet zich bij ons allemaal voor als we de lucht inademen die we inademen. Elk centrum van ons wezen heeft een adem voor elke gedachte. Elke gedachte wortelt en groeit. Elke wortel heeft energie. Met een toenemend bewustzijn van de schadelijke effecten van ademhalen op onze planeet, in tegenstelling tot alleen ons eigen lichaam, zijn velen begonnen de ‘lucht’ uit hun leven te verwijderen. De gewoonte om in een vervuilde omgeving te ademen is doorgesijpeld naar de wereld van cosmetisch winkelen.

shoppers zijn zich altijd bewust van wat ze in hun lichaam stoppen – haar, nagels, huid, tanden enz. Ze moeten geweten hebben dat sommige van deze chemicaliën gevaarlijk zijn en schadelijke effecten hebben op de planeet. Veel van deze ingrediënten zijn niet eens natuurlijk.

Velen hebben zelfs geprobeerd de groei van hun planten te belemmeren door dergelijke producten op hun huid aan te brengen. Ze waren niet geïnteresseerd in de kwaliteit van de lucht of de watervoorziening. Er werd alleen rekening gehouden met hun onmiddellijke behoeften.

Het is triest dat mensen zo geobsedeerd zijn door de noodzaak om te ademen dat we de grootste pesticidenverwerkende industrie van Amerika hebben om ons te voorzien van miljoenen ponden adembehoudende producten. Stel je voor dat we allemaal die verontreinigende stoffen gewoon moesten inademen. Onze longen zouden zich vullen met die nare geur. En de lucht zou een dode mix zijn van chemicaliën en chemicaliën die niet zo goed voor je zijn.

rier, ammonium, propyleen, butyl en laagwaardig silicium zijn door de Amerikaanse overheid uit alle cosmetica verbannen. In het VK zou de FDA er de voorkeur aan geven dat u het woord ‘nagellak’ gebruikt om diezelfde agressieve chemicaliën te beschrijven.

douchegels, shampoos en tandpasta’s zitten meestal vol met die vervelende chemicaliën. Zelfs mondwater en shampoo zouden aan de veilige kant moeten worden overwogen. De meesten van ons zouden ervoor kiezen om de vloeistof niet te drinken, maar de VS verbiedt dat.

Velen hebben zich tot de groeiende opties van biologisch voedsel en biologische cosmetica gewend. Er is een groeiende selectie van bedrijven die biologische producten en producten produceren. Deze producten zijn zorgvuldig geselecteerd omdat ze ofwel ingrediënten bevatten die zijn goedgekeurd door de FDA, per definitie biologisch, ofwel zijn gecertificeerd door strikte organisaties die zich toeleggen op het produceren van veilige biologische producten.

Biologische cosmetica wordt met zorg geproduceerd. Bij het proces voor de daadwerkelijke productie van biologische cosmetica zijn twee mensen betrokken. Eigenlijk zijn er geen twee mensen bij het hele proces betrokken. Eén persoon helpt door onderzoek te doen naar natuurlijke stoffen die goed zijn voor de huid van de persoon. De ander telt de planten en kruiden die zullen helpen bij het gewenste resultaat. Het is geen perfect soepel proces, maar het komt in de buurt.

Nadat het onderzoek is gedaan, begint de tweede persoon met de daadwerkelijke productie. Deze persoon is geen technicus die met chemicaliën omgaat. Ze zorgen voor de kleuring en enkele van de verschillende mineralen die in de biologische cosmetica worden gebruikt. Door de ontwikkeling van de cosmetica te beheersen, kan de biologische productie minder chemicaliën gebruiken. Dat resulteert in lagere kosten voor de consument.

Er is nog steeds een hoge prijs verbonden aan biologische cosmetica. De biologische industrie is een niche en maakt zich mogelijk zorgen over de kosten van hun producten. Ze kunnen erg verzadigd raken en klanten aantrekken met hoge prijzen en weinig onderzoek. gecontroleerde groei. Er is een geweldige kans voor iedereen om wat biologische cosmetica te krijgen. Meer mensen worden zich bewust van theoing en zoeken informatie over de natuurlijke biologische optie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.